En fotovandring från de vilda otämjda vattendragen till de mer tämjda uppe vid bergets sluttning – Workshop med Fredrik Blomqwist

17 juni klockan 14:00 - 16:00

Plats
Samlingsplats vid växthusen


Vattnets väg: En fotovandring från de vilda otämjda vattendragen till de mer tämjda uppe vid bergets sluttning.
Vi startar i Vitsippsdalen. På vägen finns mycket att upptäcka. Vi försöker fånga vattnets liv och rörelse. Vi letar ljus och speglingar i olika vinklar.Allt från landskap till makro. Paddans pöl, vattenfall, dammar kantade av blommor, träskmark. Kanske får vi besök av de nyfikna Kanadagässen och deras tama ungar.

Fredrik är född 1971 och började fotografera under vatten 2007. Har ett par priser från olika tävlingar såsom SM och NM i undervattensfoto. Är aktiv i dykarklubben Sjökorna och dess systerförening Sällskapet för Undervattensfotografi som just nu har en pågående utställning på Naturhistoriska museet i Göteborg. Tillsammans med fotograf Thomas Örn Karlsson ett par pågående projekt, bland annat Luft Land Vatten som kommer att presenteras i höst på Herrljungas konsthall och Vårgårda fotofestival. Ett par fotoböcker är på gång. Natur och landskap är också något som har utvecklats med tiden. Jag fotograferar idag väldigt brett.

https://m.facebook.com/lafleurephoto/
https://www.instagram.com/la_fleure_photo/

Boka plats (13 platser kvar)

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.